étel: blog

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Palacsinta Klub blogja

Növényi művészet


Csodálatos, dekoratív dolgokat tudnak kreálni a zöldségekből


 

 

 

 

network.hu


 

*

 

 

 

 

 

 

 

 

Megkérdőjeleződött a kalcium- és D-vitamin-tabletták hatékonysága

 

 

network.hu

 

Bár sokan szednek kalcium- és D-vitamin-tartalmú étrend-kiegészítőt az erősebb csontok reményében, az amerikai kormány megbízásából készült friss szakvélemények szerint az egészséges, de idősebb hölgyeknek nincs szükségük alacsony dózisú tablettákra. Mindkét tápanyag elengedhetetlen a csontozat egészségéhez, így a szakértők egyetértenek benne, hogy táplálék útján érdemes minél többet bevinni belőlük.

Tovább 

 

Zenés videó. 


Szereplők: Destivo - Maxi Arland - Stefanie Hertel - Twinnies - Dj Otzi - Silvio d'Anza - stb....









*




6 táplálkozási tévhit az egészség jegyében. 


A mai információáradatban bizony nehéz okosnak lenni, és eldönteni, melyik a helyes irány az egészséges táplálkozás, életmód útján. Nézzük néhány tévhitet, amelyek talán nyújthatnak némi támpontot a döntéshez.

Ma már igen sokféle táplálkozási iskola létezik, melyek sokszor mondanak ellent egymásnak. Ráadásul minden évben felüti fejét egy-két újabb elképzelés, egészségügyi kutatás, amely megcáfolja az addig elfogadott ismereteket.

Tovább 


Etessük a madarakat!

network.hu

A madarak etetése fontos, ugyanakkor nagyon sok örömet nyújtó foglalatosság is, amivel gyerekeinket megtaníthatjuk a felelősségvállalásra, az állatszeretetre.

Közben télen akár a meleg szobából is megfigyelhetjük a madarak életmódját, szokásaikat. Izgalmas tevékenység beazonosítani, milyen fajtájú madarak járnak az etetőnkre.

A madáretetésnek néhány kulcsfontosságú szabálya van:

- Ha elkezdjük, tavaszig folytatnunk kell, mert a kistestű madaraknak az életébe is kerülhet, ha csak egy napig éhezni is kényszerülnek.

Tovább 

 

The Juliska From Budapest - André Rieu & Carla Maffioletti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

André Rieu in Mexico. La Paloma.

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 


Dr. Bartanusz Attila: Amikor...

Amikor fény és árnyék borzongva ölelkezik,
Amikor a kishitű világ félve, riadtan örvendezik,
Amikor fekete fátylat von a dermesztő sötétség,
Amikor annyi szépet s jót firtat a szörnyű kétség.

Amikor hosszú vándorút után megpihen a fáradt,
Amikor a legkisebb patak is zúgó hatalmassá árad,
Amikor hangja van a hosszú, szótlan némaságnak,
Amikor naponta magamnak szólok, vágyakozva várlak.

Amikor a némaságot a hangos kacagás hessegeti,
Amikor a szenvedést a meredek szárnyalás fedi,
Amikor a kimondott szó olyan bájosan csilingel,
Amikor egy apró kis szív erre pirulva halkan felel.

Tovább 



Fűszeres sajtos spanyol tortilla

A színpompás spanyol stílusú tortilla finom melegen és hidegen is. Vágjuk cikkekre és tálaljuk friss bazsalikomos paradicsomsalátával.

Hozzávalók 4-6 személyre:
5 evőkanál olívaolaj,
175 g chorizo vagy más fűszeres kolbász vékonyan felszeletelve,
675 g burgonya meghámozva és vékonyan felszeletelve,
275 g vöröshagyma félbevágva és vékonyan felszeletelve,
4 tojás felverve,
2 evőkanál aprított petrezselyem,
1 csésze cheddar sajt reszelve,

őrölt feketebors

1 Kb.

Tovább 

Örmény palacsinta.

 

 

 

 

 

network.hu

 

 

 

 

Hozzávalók:
egy adag kisütött palacsinta,
10 dkg darált mák,
15 dkg darált dió,
porcukor,
barack- vagy szilvaíz,
2 dkg vaj.

A mákot meg a diót a porcukorral külön-külön összekeverjük.

A palacsintákat egymásra borítva, felváltva megkenjük lekvárral, meghintjük a cukros mákkal, ill. a cukros dióval.

Tetejére üres palacsintát fektetünk, a vajat rátördeljük, és a sütőben átmelegítjük, de nem pirítjuk meg.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu