étel Blog: 2015. szeptember

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Palacsinta Klub blogja - 2015. szeptember

Schobert Norbert Update Konyhája - Palacsinta

Hozzávalók 4 személyre:
• 0.3 kg Low carb liszt
• 3 db tojás
• 4 dl tej
• 3 dl ásványvíz
• 1 dl olaj
• 0.1 kg nyírédes cukor

Töltelékhez:
• 0.30 kg update lekvár
• 3 dkg vaníliás pudingpor
• 0.5 tej

Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit simára keverjük. Pihentetjük kb. 20 percig. Megsütjük őket kiolajozott palacsintasütőben.

1 adag tápanyagtartalma
744 kcal, 44 g f, 30 g zs, 50 g ch

 

 


 


*

 

 


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ez nem drága egy kicsit ,
Köszönőm szépen ! azé ki próbálom.

Tovább 

 Ringlós-almás palacsinta

8 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Ringlós-almás palacsinta

  • 8 evőkanál liszt,
  • 2 evőkanál kókuszreszelék,
  • 2 dl tej,
  • 2 tojássárgája,
  • csipet só,
  • 2 evőkanál almalé,
  • fél kg ringló (mag nélkül, hámozva),
  • 2 kisebb alma,
  • 5 dkg mogyoró,
  • 1 evőkanál olaj,
  • friss citromfű levélkék.


A kókuszreszeléket mákdarálón ledaráljuk, és a liszttel, tejjel, tojássárgájákkal, csipetnyi sóval palacsintatésztát keverünk belőle. Amíg pihen a tészta, meghámozzuk a ringlót és az almát, kimagozzuk, felaprítjuk.

Tovább 

 


Íme tíz gyümölcs, ami megállítja az időt. Érdemes kipróbálni őket.

 

 

 

network.hu

 

 

Banán: Elfogyasztása után, akárcsak a csokoládé esetében jobb kedvre derülünk. A sárga bomba B-vitaminokban, kalciumban és magnéziumban gazdag.

Banános arcpakolás: 2 evőkanál túró, 1 evőkanál tejszín, 1 darab tojás sárgája, 1 összetör banán. A túrót, a tejszínt és a tojás sárgátját keverd össze, majd add hozzá a banánt! A kapott masszát vidd fel az arcbőrödre, hagyd rajta 30-40 percig, majd bő vízzel mosd le!

Tovább 


Almás palacsinta csokoládéöntettel


Hozzávalók 4 személyre:

- 1 dl tejszín

- ízlés szerint porcukor
- ízlés szerint őrölt fahéj
- 4 db alma
- 1/2 dl étolaj
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
- 1 teáskanál reszelt citromhéj
- igény szerint szóda
- 6 dl tej
- 40 dkg finom liszt
- 3 db tojás
- 10 dkg tortabevonó

A tojást, a lisztet, a tejet és a sót kikeverem, megbolondítom egy kevés vaníliás cukorral és teáskanálnyi reszelt citromhéjjal.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu