Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
NEKTARINOS NARANCSLEKVÁR NARANCSLIKŐRREL
Hozzávalók:
1250 g
nektarin (előkészítve mérjük le)
250 g narancsfilé (előkészítve mérjük
le)
250 ml narancslé (frissen facsart, vagy 100%-os)
1 tasak Dr. Oetker
Bourbon Vaníliás cukor
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Szuper 3:1
4
evőkanál narancslikőr
Előkészítés:
A nektarint megmossuk,
lecsöpögtetjük, eltávolítjuk a magját, apróra vágjuk, és kimérünk 1250 g-ot.
A narancsot meghámozzuk, a fehér hártyát is eltávolítjuk.
LEVENDULÁS BARACKLEKVÁR
Hozzávalók:
1200 g sárgabarack (előkészítve mérjük le)
6 teáskanál levendula virág
2 evőkanál citromlé
350 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix Szuper 3:1
Előkészítés:
A sárgabarackokat megmossuk, kimagozzuk, 1200 g-ot kimérünk.
A levendula virágot megmossuk, szárát eltávolítjuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés:
A gyümölcsöt, a citromlevet és a levendulát egy főzőedénybe öntjük.
Hozzáadjuk a két evőkanál cukorral elkevert dzsemfixet.
|
|
A fekete bodza, vagy festőbodza (Sambucus nigra)
Receptek, amelyeket immár 50 éve használok különböző bogyósokból készűlt ízekhez és szörpökhöz.
Málnaszörp hidegen.
Hozzávalók:
2 kg málna,
2,5 l víz,
2 kg cukor,
fél kávéskanál tartósítószer,
1 kávéskanál citromsav vagy borkősav.
A tisztított, megmosott málnát összezúzzuk, és uborkásüvegbe tesszük. A vizet felforraljuk, belekeverjük a tartósítót és a citromsavat, lehűtjük, és a málnára öntjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás