étel Blog: 2012. július

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Palacsinta Klub blogja - 2012. július

NEKTARINOS NARANCSLEKVÁR NARANCSLIKŐRREL

 

 

 

network.hu

 

 

Hozzávalók:
1250 g nektarin (előkészítve mérjük le)
250 g narancsfilé (előkészítve mérjük le)
250 ml narancslé (frissen facsart, vagy 100%-os)
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Szuper 3:1
4 evőkanál narancslikőr

Előkészítés:
A nektarint megmossuk, lecsöpögtetjük, eltávolítjuk a magját, apróra vágjuk, és kimérünk 1250 g-ot. A narancsot meghámozzuk, a fehér hártyát is eltávolítjuk.

Tovább 

 

network.hu

 

LEVENDULÁS BARACKLEKVÁR

 

 

network.hu

 

Hozzávalók:

1200 g sárgabarack (előkészítve mérjük le)
6 teáskanál levendula virág
2 evőkanál citromlé
350 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix Szuper 3:1

Előkészítés:

A sárgabarackokat megmossuk, kimagozzuk, 1200 g-ot kimérünk.
A levendula virágot megmossuk, szárát eltávolítjuk, és apróra vágjuk.

Elkészítés:

A gyümölcsöt, a citromlevet és a levendulát egy főzőedénybe öntjük.
Hozzáadjuk a két evőkanál cukorral elkevert dzsemfixet.

Utolsó hozzászólás

Németh Mária üzente 12 éve

Én már készítettem lekvárt úgy is hogy fele sárgabarack-fele sárga dinnye. finom volt az is. Kicsit az ananászra emlékeztetett az íze.gyorsan el is fogyott.

Tovább 

 

A fekete bodza, vagy festőbodza (Sambucus nigra)

network.hu


network.hu



Receptek, amelyeket immár 50 éve használok különböző bogyósokból készűlt ízekhez és szörpökhöz.

Málnaszörp hidegen.

Hozzávalók:
2 kg málna,
2,5 l víz,
2 kg cukor,
fél kávéskanál tartósítószer,
1 kávéskanál citromsav  vagy borkősav.

A tisztított, megmosott málnát összezúzzuk, és uborkásüvegbe tesszük. A vizet felforraljuk, belekeverjük a tartósítót és a citromsavat, lehűtjük, és a málnára öntjük.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu