étel: blog

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Palacsinta Klub blogja

Egy kis humoros olvasmány palacsinta evés közbenre.



 


Szoftver reklamációs levél: .

Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt.

Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Újpest 3.0.

Tovább 

 

Habos palacsinta alaptészta

 

Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg finomliszt, 3 tojás, 5 dl tej, 1 ek olaj, 1 ek porcukor, só

 

Elkészítése: A tojássárgákat keverd el a cukorral, sóval, tejjel, olajjal és a liszttel. A csomómentesre kidolgozott masszát pihentesd legalább fél órát. A fehérjéből verj habot és keverd ezt is a tésztához. Ebből az alapanyagból a szokásosnál kissé vastagabb palacsintákat süss. (A jelzett mennyiség 6-10 palacsintához elég.)

A sós palacsintatészta is így készül, ilyenkor csak a cukor marad ki.

Tovább 

 

 

Francia palacsinta alaptészta

 

Hozzávalók: 12 dkg finomliszt, 2 ek porcukor, 0,5 citrom reszelt héja, 2 tojás sárgája, 1 tojás, 1,2 dl tej, 1,3 dl tejszín, 10 dkg vaj

 

Elkészítése: A lisztet a porcukorral, citromhéjjal összekeverjük.

5 dkg vajat felolvasztunk, hagyjuk ismét kihűlni.

A tojást és a sárgákat a tejjel, tejszínnel összekeverjük, majd folyamatos keverés mellett a liszthez öntjük. Csomómentesre keverjük. Beleöntjük az olvasztott vajat, jól összedolgozzuk.

Tovább 

 

Palacsintatészta készítése és sütése

 

Hozzávalók: 2 tojás, 20 dkg liszt, csipetnyi só, 2 deci tej, szódavíz, amennyit felvesz, hogy kellő sűrű legyen, zsír vagy vaj a kisütéshez

 

Elkészítése: Legelterjedtebb tésztánk a palacsinta. Készítése igen egyszerűnek látszik, de ha valóban jó és ízletes palacsintát akarunk készíteni, nagy gondot kell fordítani az elkészítésére.

A palacsinta minőségét a tészta bekeverése, sütése és esetleg melegen tartása befolyásolja.

Tovább 

Brumi vagyok a plüsmaci, a gyerekek kedvence

 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

Ittjartam.hu: étterem vélemények és szállásértékelések egy helyen.

Szeretnéd kideríteni hogy melyik hotelben ajánlatos helyet foglalnod, melyik étkezdébe nem éri meg étkezni?

Honlapunkon olyan független látogatók értékelését gyűjtjük össze teneked, amik alapján játszva elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket.

A idegenforgalomban borzasztóan fontos hogy kiváló színvonalú szolgáltatásban legyen részed, ugyanakkor nehéz előre meghatározni, hogy a tökéletesnek vélt vendéglőben, vagy hotelben kétségkívül azt kapod, amire számítasz.

Tovább 

Palacsinták a világ körül

A palacsinta pofonegyszerű. Kevés összetevőből áll, elrontani kis rutinnal lehetetlen. Nem csoda, hogy gyakorlatilag az egész világon elterjedt valamilyen változata. Palacsintakörkép az Egyesült Államoktól Oroszországig.

network.hu


Tojás, liszt, buborékos víz vagy tej. Ennél egyszerűbb nehezen lehet egy alaprecept. Persze az egyszerű alapreceptek arra valók, hogy mindenhol használják őket, és mindenhol a saját ízlésüknek megfelelően alakítsák-bonyolítsák azt.

Tovább 

Webes ételrendelés az országunk egész tartományán: Falatozz.hu. Étel szállítás Magyarország. Amennyiben budapesti vagy abban az esetben kerületekre bontva, viszont ha nem akkor helységenként böngészheted a különböző helyek étlapját. Ha portálunkon rendeled meg az ebéded, vagy vacsorád, akkor mostanság egy kiváló tábla számítógépet nyerhetsz havonta. Ne szalaszd el ezt az alkalmat, nem árt betérni és rendelni! Hamburgerek, magyaros étkek, pizzák és ritkaságok szintúgy fellelhetők az étlapunkon.

Tovább 


Balatoni palacsintát akarok!!!

Éveknek kellett eltelnie, hogy a palacsintasütéssel töltött balatoni nyarak előnye megmutatkozzék, és örülhessek, mennyire jó, hogy én nem a barátaimmal henyéltem a parton, hanem egyszerre négy serpenyőben sütöttem a papírvékony, híres, hírhedt palacsintákat.

network.hu


Húsz éve eszembe se jutott az akkor alkalmazott recepthez nyúlni, ha palacsintát sütöttem, elkészítettem rendesen, sok tojással, sok tejjel, kevés olajjal. A balatoni palacsinta nem erről szól.

Tovább 

Növényi állatságok


Ötletes, kreativ művészet




 

 

network.hu


 

 

 

*

 

 

 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu