étel Blog: 2012. június

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Palacsinta Klub blogja - 2012. június


 Málnás ribizlidzsem vörösborral
 

network.hu

Hozzávalók: 
650 ml piros ribizlilé (1100 g gyümölcsből)
250 g málna (előkészítve mérjük le)
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix Szuper 3:1
350 g cukor (nádcukor, gyümölcscukor, szorbit, vagy 25 ml folyékony édesítőszer)
100 ml száraz vörösbor
 
Előkészítés:
A  ribizlit  megmossuk,  lecsöpögtetjük,  levet nyerünk  belőle,  majd  650  ml-t  kimérünk.  A málnát  óvatosan  leöblítjük,  lecsöpögtetjük,  és 250 g-ot kimérünk.

Tovább 

 zPkqLZVKDsHtRhxEBT

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

hVvujo http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

Németh Mária üzente 12 éve

Gyümölccsel talán még nem is hízlal annyira !?Fincsi lehet.

 

 ZOLI-FÉLE PALACSINTATÉSZTA

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

ZOLI-FÉLE PALACSINTATÉSZTA

  • 50 dkg liszt,
  • 2 dl tejföl,
  • 3 db tojás,
  • 2 dl tej,
  • só,
  • szódavíz,
  • étolaj.


Összekeverem az alapanyagokat, és annyi szódavizet adok hozzá, hogy tejföl sűrűségű legyen a massza. Könnyű alapja egy finom töltött palacsintának.

 

 

 

*

 

 


Utolsó hozzászólás

Töreki Tibor üzente 12 éve

Az a betűs palacsinták a legfinomabbak, a lekváros,a túrós, a csokis, a mind,..
ja és az Ilse palacsintája is biztos super ! szóval megéheztem én is !

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu