étel Blog: 2015. augusztus

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Palacsinta Klub blogja - 2015. augusztus

Kazal László - Sundám - bundám csóresz.

1970.

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

Csodapalacsinta

 

Hozzávalók:

20 db előzetesen kisütött palacsinta,

1 cs babapiskóta,

1 vaníliás pudingpor,

1 csokis pudingpor,

1 puncspuding por,

lefőzött fekete kávé,

tej,

rum,

kakaópor a palacsinta töltéséhez,

porcukor,

vaníliás cukor,

1 ü meggybefőtt,

egy kis őrölt fahéj.

 

Egy kapcsos tortaformát kibélelünk zsírpapírral.

A babapiskótát /kb 14db/ belemártogatjuk a kávé, tej, rum keverékébe /kb 3dl együtt/ és szorosan a tortaforma aljába tesszük.

Tovább 

 


network.hu



Palacsinta receptem:

50 dkg liszt, 3 db tojás sárgája, 1 csipet só, 2 dkg élesztő kevés langyos vizben feloldva, 1 üveg szódavíz.

A hozzávalókat összekeverem a szódavizet apránként adagolva palacsinta tésztát keverek ki. Szódavízből általában nem kell az egész üveg. Letakarva hagyom kelni.Sütés előtt felverem a tojások fehérjét, és a habot belekeverem a tésztába. Ha a tészta túlzottan besűrűsödött volna, akkor spiccelek bele még egy kevés szódavizet.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu