étel Blog: 2014. április

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Palacsinta Klub blogja - 2014. április


Dahlpalacsinta (Vega)

Hozzávalók 4 személyre:
2 dl rizs
1 dl feles borsó
1 dl joghurt
víz,
2 kiskanál só,
1/4 kiskanál erős paprika

Áztassuk a feles borsót és a rizst egész éjszakán át vízben. Törjük össze és adjuk hozzá a csípős paprikát, a sót, és annyi vizet, amennyi segíti az elkeveredést. Tegyük hozzá a joghurtot, és jól keverjük össze. Olyan legyen a tészta, mint a szokásos palacsintatészta. Finoman vajazzuk meg a serpenyőt, és öntjük rá a tésztát körkörösen.

Tovább 



Palacsinta 1. (Vega) 

Hozzávalók:
35 dkg rétesliszt
25 dkg kukoricaliszt
1 evőkanál kukoricakeményítő
1 csomag sütőpor, só

A fentieket (kb. 5 pohár) vízzel fokozatosan hígítva palacsinta tészta sűrűségűre keverjük, 1 órát állni hagyjuk. Kedvezőbb, ha olaj helyett Héra margarinban sütjük. A fenti mennyiségből 24 db palacsinta lesz.

Palacsinta 2. (Vega)

Hozzávalók:
1 csomag teljes kiőrlésű búzaliszt
1 csomag BL 80-as kenyérliszt
tengeri só

A hozzávalókat vízzel turmixoljuk össze és serpenyőben palacsintát sütünk belőle.

Tovább 

 



Túrós palacsinta magyar rögös túróval

 

 

network.hu

 

 

Sokak kedvence a túrós palacsinta, ami nem csak finom, hanem egészséges is, hiszen a töltelék, a magyar rögös túró magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort is tartalmaz, alacsony energiatartalma miatt mindenkinek javasolt a fogyasztása. A rendkívül könnyen emészthető magyar rögös túró só és cukor nélkül készül, csak kis mértékben savanyú, sajátos nedves és morzsalékos állapotban kerül forgalomba.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu