Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A legjobb palacsinta receptek
Bemutatunk három desszertet, amelyet most egy kicsit másképpen fogunk elkészíteni, mint ahogyan azt megszoktuk.
Íme, három palacsinta recept, amelyek gyorsan és könnyedén elkészíthetőek, de mégis nagyon finomak.
Palacsinta tészta (20 darabhoz):
Hozzávalók:
4 db tojás
3 dl tej
2 dl szóda
30 dkg liszt
csipetnyi só, mokkás kanál vaníliás cukor
Elkészítés:
A tojást felverjük, hozzáadjuk a tejet, a szódát, a sót, a cukrot, majd a lisztet folyamatosan adagoljuk, és csomómentesre keverjük.
Tortilla változatok
Kis kukoricalepény sajttal (Tacos de queso)
Hozzávalók:
25 dkg reszelt sajt,
1 csésze ketchup,
3 evőkanál csípős paprikakrém,
1 késhegynyi fokhagymasó,
12 db forró kukoricalepény (tortilla).
Keverjük össze a ketchupot, paprikakrémet, fokhagymasót. Melegítsük meg. Kenjük be vele a lepényeket, szórjuk be sajttal. Tegyünk 1-1 lepényt egymásra.
Melegített tányéron kínáljuk.
Kolbászos lepény (Tacos de chorizo)
Hozzávalók:
3 csésze főtt, apró szemű szárazbab,
1 evőkanál csípős paprikakrém,
3 evőkanál apróra vágott hagyma,
1/4 kg apróra vágott puha kolbász,
4 evőkanál reszelt márványsajt,
12 db forró tortilla.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu