Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
9 éve | Németh Lajosné Ilse | 0 hozzászólás
Mártogatós receptek
Guacamole / Avokádó krém (4-6 adag)
Hozzávalók:
1 érett, tisztított avokádó
1/8 teáskanál cayenni bors
1/2 gerezd fokhagyma zúzva
1 evőkanál limette (zöld citrom vagy lime) leve
1 evőkanál zúzott paradicsom vagy paradicsom krém
1/2 csésze apróra vágott hagyma
só, bors
Törjük vagy turmixoljuk össze az avokadót, adjuk hozzá a többi hozzávalót és alaposan keverjük össze.
Tortilla chips-szel vagy húsételekkel, kiegészítőként tálaljuk.
Salsa alaprecept
Hozzávalók:
3-4 hámozott, nagyon apróra vágott paradicsom,
5-6 chilipaprika felaprózva,
1 fej reszelt vöröshagyma,
2 gerezd zúzott fokhagyma,
fél citrom kifacsart leve,
só,
bors,
friss koriander apróra vágva.
Egyszerű diéta trükk: ne lépd túl az adagod!
Amennyiben hosszútávon meg szeretnénk tartani súlyunkat, érdemes odafigyelnünk az elfogyasztott adagok méretére. De hogyan?
Ahhoz, hogy ideális testsúlyunkat elérjük és fenntartsuk, a porció kontroll a legjobb megoldás - elfoglalt mindennapjainkban ugyanis nemcsak a megfelelő evésre nem juthat időnk, de a sóvárgás is gyakran lecsaphat ránk...
Az adagok ellenőrzése első hallásra nem látszik egyszerűnek, sőt, gyakorlatba ültetése is nehézkesnek tűnhet.
|
|
9 éve | Németh Lajosné Ilse | 1 hozzászólás
Sajtos gofri
Hozzávalók:
25 dkg margarin,
60 dkg liszt,
20 dkg edami sajt,
2 dl tejföl,
1 tasak sütőpor,
2 tojás,
tej,
só
Elkészítés: A margarint a tojással elkeverjük, beletesszük a reszelt sajtot, a tejfölt, a sót, a sütőporral elkevert lisztet, és annyi tejet, hogy sűrű masszát kapjunk. Gofrisütőben sütjük.
Megkenjük tejföllel, és reszelt sajtot szórunk rá.
Igazán egyszerű és finom étel.
*
9 éve | Németh Lajosné Ilse | 1 hozzászólás
Almás gofri
Hozzávalók:
25 dkg liszt
fél csomag sütőpor
5 dl tej
2 db tojás
1 evőkanál olvasztott zsír
1 csomag vaníliás cukor
1 db alma lereszelve
Elkészítés:
A lisztet összedolgozzuk a tojássárgával és a többi hozzávalóval, végül a kemény habbá vert tojásfehérjével dolgozzuk össze.
Gofrisütőben adagonként kisütjük.
Megjegyzés:
Az almát célszerű minél apróbb fogazatú reszelőn héjastól lereszelni.
*
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás