Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Palacsinta 1. (Vega)
Hozzávalók:
35 dkg rétesliszt
25 dkg kukoricaliszt
1 evőkanál kukoricakeményítő
1 csomag sütőpor, só
A fentieket (kb. 5 pohár) vízzel fokozatosan hígítva palacsinta tészta sűrűségűre keverjük, 1 órát állni hagyjuk. Kedvezőbb, ha olaj helyett Héra margarinban sütjük. A fenti mennyiségből 24 db palacsinta lesz.
Palacsinta 2. (Vega)
Hozzávalók:
1 csomag teljes kiőrlésű búzaliszt
1 csomag BL 80-as kenyérliszt
tengeri só
A hozzávalókat vízzel turmixoljuk össze és serpenyőben palacsintát sütünk belőle.
Töltelék:
1/3 csomag mák
2/3 csomag mazsola
1 csomag reszelt alma
1/4 teáskanál só
1 teáskanál vaníliaőrlemény
1 teáskanál narancs vagy citrom héja
Az első négy hozzávalót összefőzzük, ha kell, kis vizet öntünk hozzá. Beletesszük a vaníliát, a narancshéjat, összekeverjük és megtöltjük a palacsintákat.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Balog Gábor: Sütemény cukrosoknak. c. könyvéből
Ringlós-almás palacsinta
Almás palacsinta csokoládéöntettel.
Csodapalacsinta