étel: Málnás ribizlidzsem vörösborral

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


 Málnás ribizlidzsem vörösborral
 

network.hu

Hozzávalók: 
650 ml piros ribizlilé (1100 g gyümölcsből)
250 g málna (előkészítve mérjük le)
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix Szuper 3:1
350 g cukor (nádcukor, gyümölcscukor, szorbit, vagy 25 ml folyékony édesítőszer)
100 ml száraz vörösbor
 
Előkészítés:
A  ribizlit  megmossuk,  lecsöpögtetjük,  levet nyerünk  belőle,  majd  650  ml-t  kimérünk.  A málnát  óvatosan  leöblítjük,  lecsöpögtetjük,  és 250 g-ot kimérünk.
 
Elkészítés:
A  ribizlilevet  és  a  málnát  egy  főzőedénybe  tesszük.  A  dzsemfixet  két  evőkanál cukorral  elkeverjük, majd  a  gyümölcshöz  adjuk. Az  elegyet  állandó  keverés mellett nagy  lángon  felforraljuk, majd a maradék cukrot  is hozzáadjuk. Az egészet állandó keverés  közben  újra  felforraljuk,  legalább  3  percig  zubogva  forrni  hagyjuk.  Majd hozzákeverjük  a  vörösbort  is.  Ha  szükséges  a  habot  eltávolítjuk  a  tetejéről,  és azonnal  az  előkészített  üvegekbe  töltjük,  jól  lezárjuk,  majd  5  percre  fejjel  lefelé állítjuk.



*



 

Címkék: befőzés jam málnás ribizlidzsem vörösborral

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu