Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
PÁRMAI TÖLTÖTT PALACSINTA.
Kicsit macerás, de nagyon finom.
1. Megsütjük a palacsintát. (Ezt nem részletezném.)
2. Megcsináljuk a szószt:
Hagymát olivaolajon megfuttatunk, hozzáadjuk a gombát, pici vizet, és pároljuk, míg a gomba meg nem puhul. Ekkor hozzáadjuk a paradicsompürét, sót, cukrot, oregánót, bazsalikomot, és összerotyogtatjuk. Amikor kihűlt a szósz teljesen, akkor belekeverünk darabokra vágott sajtot. (Ne reszeljük.)
3. A palacsinta közepére merünk egy kanálnyit a szószból, felhajtjuk a 4 oldalát (így kapunk egy téglatestszerű valamit), majd panírozzuk, és nagy lángon gyorsan világos barnára kisütjük.
A szimpla rizsköret a legfinomabb hozzá.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Balog Gábor: Sütemény cukrosoknak. c. könyvéből
Ringlós-almás palacsinta
Almás palacsinta csokoládéöntettel.
Csodapalacsinta