Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kakaós palacsinta
Hozzávalók a tésztához:
25 dkg liszt
1/2 liter tej
3 db tojás
6 ek.kakaópor
4 ek. cukor
1 csipet só
1 ek. olaj
1-2 ek. rum
A serpenyő kikenéséhez:
vaj
Töltelékhez:
1/2 kg túró
2 dl tejföl
1 van.cukor
őrölt fahéj
meggy
A tészta hozzávalóit összekeverjük,fél órát állni hagyjuk.
Kisütjük egyenként,16 db palacsinta lesz belőle.
A töltelékhez a túrót a tejföllel,vaníliáscukorral,kevés fahéjjal krémesre keverjük.
A palacsintákat betöltjük a túrós krémmel,meggyel megszórjuk és feltekerjük.
Ez a palacsinta nagyon laktató és finom.
Francia palacsinta.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!