Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1db 26cm-es kapcsos tortaforma,sütőpapír a kibéleléshez
25db előzetesen kisütött palacsinta
1csg babapiskóta/kb 14db/
kávé,tej,rum/kb.30ml elegendő/
porcukor,1 csg vaníliáscukor
A krémekhez:
1 van.pudingpor-1 csokis pudingpor
fél-fél liter tej a felfőzéshez és 3-3ek.cukor
1üveg kimagozott meggybefőtt
1csg puncs pudingpor.
Elkészítés:
A kapcsos tortaformát kibéleljük sütőpapírral
A kávét,tejet,rumot összekeverjük,a babapiskótákat belemártogatjuk és a forma aljába szorosan egymásmellé rakjuk.
A palacsintákat betöltjük cukros kakaóporral,jól feltekerjük,a két végét levágjuk és egyenlőre félre tesszük./én nagy serpenyőben sütöttem a palacsintát,így 14db elegendő volt/
A vaníliás pudingot felfőzzük és melegen ráborítjuk a babapiskótára.
Ezután következik a csigaalak a tortaforma alakját felvéve kívülről a torta közepe felé haladva a feltekert palacsintákat szorosan egymásután fektetve beborítjuk a vaníliapudingos felületet.
Ezt a réteget a sűrűre főzött meleg csokispudinggal öntjük le.
Ezután a meggyszemekkel fedjük le a tortát,amit előzőleg lecsepegtettünk.
A befőtt levével és a puncspudigot felfőzzük és ezt is melegen a meggyre borítjuk.
Az így elkészített ínyencséget kihűtjük,a hűtőszekrénybe helyezzük és mínimum fél nap elteltével a kapcsos rész leválasztásával az édesszájúak nagy örömére megvághatjuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!