Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához:
16 db-hoz
7 db tojás
11 dkg cukor
4 dkg vaníliás cukor
2 dl tej
2 dl tejszín
20 dkg liszt
1 csipet só
reszelt citrom- és narancshéj
A sütéshez:
serpenyő
vaj
Töltelékhez:
bármilyen töltelék:
túró,lekvár stb.
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk.
A tojássárgákat a cukorral,a vaníliás cukorral habosra kikeverjük.
Hozzáadjuk a tejet,a tejszínt,a sót,a reszelt citrom és narancshéjat,valamint a lisztet.
Végül a a tojásfehérjékből vert kemény habbal lazítjuk.
Vajon,kis lángon vastag palacsintákat sütünk belőle.
Félbehajtjuk és töltjük.
Én túróval töltöttem,de finom lekvárral is.
(Tejszín bármilyen lehet a tésztába,csak nem főzőtejszín.)
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!