Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a palacsintatésztához:
25 dkg liszt
2 db tojás
3dl tej vagy szódavíz
só
őrölt bors
A töltelékhez:
gomba
Besamel mártáshoz:
7 dkg liszt
5 dl tej
1 dkg só
1 db tojás
3 ek. tejföl
a palacsinták tetejére:
10 dkg reszelt sajt:
Elkészítése:
A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük és a palacsintákat kisütjük.
A besamel készítése:
A margarint egy kis lábasban felolvasztjuk,a liszttel zsemleszínűre pirítjuk,majd a tejjel felengedjük és felfőzzük.
Amikor egy kicsit hűl,1 db tojással és a tejföllel simára keverjük.
A gombát olajon megpároljuk és besamel 2/3 részébe keverjük.
A palacsintákat megtöltjük,kivajazott tepsibe tesszük,minden palacsinta tetejét lekenjük a besamel maradékkal,reszelt sajttal megszórjuk és 15 percig a sütőben sütjük.
Megjegyzés:nekem van a fagyasztóban gombapörkölt lefagyasztva,azt olvasztottam ki.
A levét lecsepegtettem és ezt tettem a besamel mártásba.
Gazdagíthatjuk a tölteléket főtt,apróra vágott sonkával vagy gépsonkával is.
Nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!