Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Palacsintatészta hozzávalói:
35 dkg finomliszt
2 db tojás
1 dl étolaj
1 csipet só
1 tk. cukor
tej
szódavíz
3 db alma
2-3 dkg Rama margarin
fahéj
porcukor
Elkészítése:
A hozzávalókat simára keverjük annyi szódavízzel,tejjel,hogy ne legyen túl folyós,de sűrű sem.
Vékonyra felszeleteljük a meghámozott almát,majd margarinon megpároljuk.
A serpenyőt egy ecsettel olajjal kikenjük minden sütés előtt.
A palacsintasütőbe egy közepes merítőkanál masszát öntünk a felforrósított olajra.
A tésztára rárakunk 8-10 szelet almát,(ezeket egy kicsit bele is nyomkodjuk a tésztába)fahéjjal elkevert cukorral megszórjuk s végül vékonyan leöntjük egy újabb kanál tésztával.
Szokásos módon sütjük.
Egy személyre 1-2 ilyen töltött palacsintát számítunk.
Fahéjas porcukorral megszórtam és fogyasztottuk.
Nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!