Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A palacsintatésztához:
25 dkg liszt
2 db tojás
1 dl étolaj
3 dl tej
szódavíz
1 kanál cukor
kevés só
50 dkg reszelt alma
1 mk. fahéj
A sütéshez:
olaj
A töltelékhez:
15 dkg darált dió
porcukor ízlés szerint
Elkészítése:
Egy dl tejet elkeverünk a tojásokkal, 1 kanálka porcukorral, teszünk bele 25 dkg lisztet, jól eldolgozzuk és föleresztjük annyi tejjel vagy szódavízzel vagy éppen keverve, hogy se híg, se sűrű ne legyen.
Jól összekeverjük, hozzáadjuk az olajat is ettől lesz gyenge a tésztája.
A meghámozott almát lereszeljük, kevés fahéjas cukorral megszórjuk, majd a levét kifacsarjuk és a palacsintatésztához keverjük.
Ha sűrű lenne, akkor tejet vagy vizet keverünk hozzá.
A palacsintákat kisütjük, elég vastag tésztája lesz.
Nagyon finom.
Porcukorral elkevert dióval töltöttem, de tölthető mással is.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!