Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a diós sajtkrémet palacsintára kenve is alkalmazhatjuk.
Diós sajtkrém
Hozzávalók:
10 dkg dióbél,
12 dkg tejszínes krémsajt,
12 dkg márványsajt,
5 cl tejszín,
1 púpos teáskanál enyhén csípős mustár,
őrölt feketebors
Elkészítés:
Egy száraz serpenyőben 1-2 perc alatt illatosra pirítjuk a diót, majd, amikor már kihűlt mozsárban durvára törjük. A morzsás diót turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a krérmsajtot, belemorzsoljuk a márványsajtot és hozzáöntjük a tejszínt. Beletesszük a mustárt és friss borsot adunk hozzá.
A géppel kenhető állagúra dolgozzuk a masszát, és néhány órára, vagy akár egy egész éjszakára a hűtőbe tehetjük, hogy az ízek összeérjenek.
Ropogós kenyérre, bagettre kenve isteni.
(Kevés reszelt almával megbolondítva még finomabb.)
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Tortilla-receptek
Balog Gábor: Sütemény cukrosoknak. c. könyvéből
Ringlós-almás palacsinta
Almás palacsinta csokoládéöntettel.