Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sajtos, rakott palacsinta
60 perc, 4 adag, 2125 kcal/adag
Hozzávalók:
2 tasak MAGGI Tésztás fortélyok Carbonara spagetti alap
1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
12 db palacsinta
15 dkg gépsonka
5 dkg margarin
5 dkg liszt
5 dl tej
10 dkg darált dió
1 szál póréhagyma
15 dkg füstölt sajt
1. A póréhagymát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A sonkát csíkokra, a sajtot vékony szeletekre vágjuk.
A margarint felhevítjük, a lisztet hozzákeverjük, majd felöntjük a tejjel csomómentesre kikevert 3 csomag MAGGI fortélyok alappal.
2. Sűrű, de kenhető állagúra forraljuk.
3. Egy tűzálló edényt kikenünk a maradék margarinnal és a palacsintával kibéleljük. Megkenjük a MAGGI fortélyos krémmel, meghintjük reszelt dióbéllel, sonkacsíkokkal és karikázott póréhagymával, végül palacsintával beborítjuk.
4. Így rétegezzük addig, amíg az alapanyagok el nem fogynak. Tetejét palacsintával zárjuk le, melyet vékony sajtszeletekkel borítunk be.
5. Előmelegített, közepesen meleg sütőben aranysárgára sütjük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!