Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hortobágyi húsos palacsinta
Ez tényleg elég egyszerű kaja!
Elkészítése: Készíts közönséges pörköltet. Baromfi, sertés, marha, nyuszi, de akár csiga is lehet. (Na, jó, a legutolsó talán mégse!) Kicsit bővebb lével, és jó alaposan fűszerezve. Hagyma, fokhagyma, kömény, só, majoranna, pritamin, paradicsom. Ha kész a pörkölt, leszűröd, kicsontozod a húst, és apró lyukú tárcsán ledarálod. A darálékot a szaft egy részével kikevered, és ha kell, még ízesíted.
Közben Nejed megsütheti a palacsintákat, a Tied a férfimunka! A palacsinták közepébe 1-1 evőkanálnyi darálék kerül, mindegyiket négyrét hajtogatod és kész. A maradék szaftot liszttel sűríted, tejföllel összekevered. Ez a mártás kerül a palacsintákra, és máris fogyaszthatod.
http://www.gasztrokaland.hu
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!