Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás palacsinta
Hozzávalók kb. 20-22 palacsintához: 1 kg alma, 3 tojás, liszt, ízlés szerint cukor és őrölt fahéj
Töltelék: darált, cukrozott dió, vagy juharsziruppal kevert darált dió
Öntet: csokoládé, dióval megszórva, esetleg még tejszínhab
Elkészítése: Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, lereszeljük. Ízlés szerint cukrozzuk, és adunk hozzá őrölt fahéjat. Ha levet engedett, beleütünk 3 tojást, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy tejfölsűrűségű masszát kapjunk. A serpenyőt kiolajozzuk, felforrósítjuk, és beletöltünk egy merőkanálnyi masszát. Párpercnyi sütés után megfordítjuk, és a másik felét is szép pirosasra sütjük.
A kisült palacsintákat megszórjuk-megkenjük a töltelékkel, négyrét hajtjuk, és megöntözzük a felolvasztott csokoládéval, darált, de cukrozatlan dióval megszórjuk.
Aki akarja, tehet rá tejszínhabot is.
http://www.gasztrokaland.hu
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!