étel: Csokis palacsinta eperhabbal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 355 fő
  • Képek - 189 db
  • Videók - 215 db
  • Blogbejegyzések - 142 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Palacsinta Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csokis palacsinta eperhabbal

Csokis palacsinta eperhabbal
Ajánlom szeretettel elkészítésre.
Extra finom!

Hozzávalók:

A tésztához:
20 dkg liszt
2 db tojás
3 dl tej
1,5 szódavíz
csipet só
3 evőkanál olaj
10 dkg reszelt étcsokoládé

A sütéshez:
olaj

A töltelékhez:
1 tasak habtejszínpor tejszínes vagy (2,5 dl habtejszín ,1 csg. habfixáló)
1,5 dl hideg tej
20 dkg eper
3 evőkanál porcukor

Elkészítése:

1. A liszthez hozzáadjuk a tojásokat, tejjel simára keverjük, majd a szódát is beleöntjük, megsózzuk,az olajat is belekeverjük, végül a reszelt csokit is hozzáadjuk. 15 percig pihentetjük.

2.
Az eper egyik felét botmixerrel pürésítjük, a másik felét négybe vágjuk.
3.
A tejszínhabport a hideg tejjel kemény habbá verjük a porcukorral,hozzá adjuk a kipürésített epret és tovább verjük.
A darabos epret hozzá keverjük.
4. Forró serpenyőben a palacsintákat kisütjük, epres habbal megtöltjük, tálaláskor porcukorral meghintjük,olvasztott csokival lecsurgatjuk.
26 cm -es átmérőjű teflon serpenyőben sütöttem ki,a serpenyő alját egy pici olajjal kentem ki.
Így,5 darab hatalmas nagy palacsintám lett,amelyeket egyenként megtöltöttem és négybe hajtottam.
Különlegesen,nagyon finom extra palacsinta.
Próbáljátok ki!
Dr.Oetker habtejszínport használtam,de folyékony habtejszínnel is elkészíthető.

edit palacsintái

Látta 61 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu