Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egyforma bliniket készíthetönk különböző formák használatával.
Blini.
Hozzávalók:
500 g teljes kiőrlésű liszt,
kb. egy fél liter tej,
3 evőkanál vaj,
2 tojás,
2 evőkanál cukor,
4o g élesztő,
só,
vaj vagy olaj a sütéshez.
Egy kevés cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd annyi lisztet keverünk hozzá, hogy puha kovászt kapjunk, és kétszeresére kelesztjük.
Közben a tojások sárgáját habosra keverjük a vajjal, adunk hozzá egy csipet sót és felváltva az élesztős lisztet, a langyos tejet, a többi lisztet és a tojások habját. A masszából sűrű palacsintatésztát kell kapnunk.
Palacsintasütőben megmelegítünk egy kevés olajat vagy vajat, vastag omletteket sütünk benne, mindkét oldalukat aranybarnára. A blini előételként kaviárral, heringgel, desszertként pedig túrókrémmel töltve, porcukorral meghintve kerül az asztalra.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!