Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gyümölcsös talkedli.
Hozzávalók:
25 dkg liszt,
1 evőkanál cukor,
3 tojás,
2 dkg élesztő,
szódavíz vagy tej.
Gyümölcs darabok
Az élesztőt megfuttatjuk kevés vízzel. A tojások sárgájából és a többi hozzávalóból palacsintatészta masszát keverünk. 1-1.5 órát hagyjuk kelni. A tojások fehérjéből kemény habot verünk és belekeverjük a megkelt masszába.
Talkedli sütőbe kevés olajra adagoljuk, mindegyikbe nyomunk egy darabka gyümölcsöt, és mind két oldalán megsütjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Ha nincs talkedli sütőnk, akkor lehet palacsintaként is megsütni.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!