Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Palacsinta Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Palacsinta Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az omletthez:
6 db tojás
2 ek tej,
2 tk. liszt
só
olaj a sütéshez
A raguhoz:
15 dkg gépsonka
15 dkg sajt
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma reszelve
só
bors
delikát
10 dkg gomba
kukorica
paradicsom
paprika
Elkészítése.
Először a ragut készítjük el a hozzávalókból.
A vöröshagymát felaprítjuk,olajon megpároljuk ,a többi hozzávalókat hozzáadjuk és készre sütjük.
A tojásokat a tejjel ,sóval,liszttel felverjük.
Egy nagy serpenyőt kiolajozunk,a felvert tojás felét bele öntjük,fedővel lefedjük.
Lassú tűznél kisütjük.
Egy tányérra csúsztatjuk,felére halmozzuk a ragut,durvára reszelt sajttal megszórjuk és a másik felét ráhajtjuk.
Melegen fogyasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!